Hotel-Restaurant AmersfoortGelegen in de nabije omgeving van de prachtige stad Amersfoort

Boek een kamer

Over het hotel

Aan de rand van Amersfoort, midden in een bosrijk gebied, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort. Het 4-sterrenhotel beschikt over een grote tuin van vier hectare, van waaruit een wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving kan worden gemaakt. In het à la carte restaurant kunt u genieten van een uitgebreid en culinair diner. Bovendien is het bij mooi weer heerlijk vertoeven op het royale terras met prachtig uitzicht op de groene binnentuin.

Hotel met vele mogelijkheden

Ons hotel in Amersfoort biedt de mogelijkheid tot het huren van fietsen en e-bikes. Het hotel beschikt tevens over een overdekte fietsenstalling op eigen terrein. Daarnaast kan er worden getraind in de fitnessruimte. Voor feesten of zakelijke bijeenkomsten kunt u gebruikmaken van één van de 18 multifunctionele zalen waar uw evenement tot in detail wordt verzorgd.

Ontdek het veelzijdige Amersfoort

De Onze Lieve Vrouwetoren is met haar 98 meter hoog de absolute blikvanger van Amersfoort. Maak een rondvaart over de vele mooie grachten of volg een rondleiding door de Koppelpoort. Toch meer een natuurliefhebber? Breng dan een bezoek aan Landgoed Den Treek-Henschoten. Met een van de diverse wandelroutes en themawandelingen kunt u volledig tot rust komen. Reserveer vandaag nog voor een weekendje Amersfoort!

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.