DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin van de regio Utrecht. In deze bijzondere dierentuin kun je maar liefst 1500 dieren van dichtbij bewonderen. Via de Klim Alles-route kunnen avontuurlijke kinderen (en ouders) klimmen en klauteren boven, achter, onder en over de verschillende dieren. Met de fietsboot vaar je langs de giraffen en zebra’s. Tevens ontdek je hier levensgrote dinosauriërs in het DinoPark. Kortom, hier vind je genoeg plezier voor kind en ouder!

Tijgers in een dierentuin

Speelse dierentuin

De dierentuin in Amersfoort is geliefd bij jong en oud. Zo is er dagelijks genoeg te beleven en zijn er diverse routes die je door het dierenpark leiden. Tijdens een bezoek aan de dierentuin ontmoet je tevens de dierverzorgers en vertellen ze je meer over de dieren. Op de site van DierenPark Amersfoort kun je precies zien wanneer je de dierverzorger kunt tegen komen. Bovendien vind je in de dierentuin speeltuinen voor de kleintjes.

Voor de avonturiers is er een zogeheten Klim Alles-route. Deze spannende en unieke route leid je op een bijzondere manier langs diverse dieren. Zo loop je via een grote loopbrug over de beren en glijd je zo weer naar beneden. Op deze manier kunnen de kinderen op een heel andere manier de verschillende soorten dieren ontdekken en beleven. Het is een spannende ontdekkingstocht die niet snel vergeten zal worden!

Stokstraartje in een dierentuin

Van dieren tot dino’s

In DierenPark Amersfoort zijn er wel 150 soorten dieren te vinden. Wanneer je loopt door de dierentuin sta je zo oog in oog met de chimpansees of zie je hoe de leeuwen heerlijk liggen te luieren. In SnavelRijk kun je rondtrekken tussen verschillende soorten vogels. Deze vogelkooi is de grootste van Nederland en is 3000 vierkante meter groot. In de Grote Wildernis kun je met een eigen fietsboot varen langs het eiland van ringstaartmaki’s en kapucijnen.

Naast verschillende dieren vind je hier ook dinosauriërs! In het DinoPark ontdek je ruim 70 levensgrote dinosauriërs zoals een T-rex, een kleurrijke helmkasuaris of vliegende dino’s. Wanneer je hier bent, maak je een reis door de tijd. Dinokenners kunnen hun hart ophalen door mee te graven naar een dinoskelet als een echte archeoloog. Voor toegang tot het DinoPark heb je wel een aparte entreekaart nodig.

Flamingo's in een dierentuin

Dierenpark Amersfoort Arrangement

Maak een bezoek aan DierenPark Amersfoort compleet door een voordelig arrangement te boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort. Maak kennis met alle bijzondere dieren die in het dierenpark te vinden zijn. Bij terugkomst in het hotel schuiven jullie aan voor een heerlijk diner in het à la carte restaurant en kunnen jullie ’s avonds volledig tot rust komen.

Inhoud van dit arrangement:

  • 2 x overnachting
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x hoofdgerecht op de dag van aankomst
  • 1 x entreeticket Dierenpark Amersfoort
  • Informatiepakketje van de omgeving
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren

Direct reserveren

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.